Activitats

Als voltants de l’Estartit

L’Estartit està a la comarca del Baix Empordà a la Costa Brava i és un poble del municipi de Torroella de Montgrí.

La seva extensa platja amb un litoral de 5 km. és de sorra fina i un mar de poca profunditat ideal per famílies  amb nens petits.

Si desitgen visitar cales típiques de la Costa Brava, de fons rocós ideals per practicar l’esnorkel, tenen la possibilitat de trobar-les també ben a prop de l’Estartit als pobles de Begur o Palafrugell.

Des dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes i prenent la carretera C-31 direcció sud des de Torroella de Montgrí i en un trajecte en cotxe de 20 minuts, arribaran a Begur on estan les cales de Sa Riera, Sa Tuna, Aiguafreda, Fornells i Aiguablava: cales ben tancades amb aigües cristal·lines i de sorra ion es practica molt l’esnorkel.

Totes aquestes cales són accessibles amb cotxe. La majoria disposen de servei de Socorrisme i de serveis de WC i dutxa.

Continuant per la C-31 poden desviar-se cap el poble de Palafrugell on estan les platges de Tamariu, Llafranc i Calella. Són petites platges de sorra ideals per practicar l’esnorkel encara que massificades durant els mesos d’estiu. Aquestes platges disposen de serveis públics i són accessibles amb cotxe.

Una altra cala de la Costa Brava molt recomanable a visitar en família per la seva extensió i serveis disponibles, és Cala Montgó entre els municipis de Torroella de Mongrí i L’ Escala.

Des dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavines Medes arribaran a Cala Montgó en 25 minuts doncs, encara que físicament està a poca distància de l’Estartit, solament es  pot  accedir a través d’una pista forestal del Montgrí o a través del poble veí de L’Escala, en un recorregut asfaltat de 20 Km.

Cala Montgó disposa de serveis públics, terrasses i restaurants així com servei de lloguer de tumbones. No visiti Cala Montgó sense el seu equip d’esnorkel.

Veure el video “Un dia a Torroella de Montgri”, http://www.youtube.com/watch?v=0_keLQZtAr4&feature=share