Activitats

Activitats familiars amb els nens

A L’Estartit hi han parcs infantils amb gronxadors i des d’aquests parcs estan molt a prop dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes. L’Ajuntament, durant els mesos d’estiu, organitza activitats orientades al públic infantil ( projeccions de cinema, actuacions de pallassos, tallers infantils, etc) a la plaça de la Oficina de Turisme que està a 10 minuts a peu dels nostres apartaments. El “Mini Beach Club”, gestionat per monitors especialitzats, organitza activitats de jocs infantils per nens d’edats entre 4 i 10 anys. El Mini Beach Club està a poca distància dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes i és un servei municipal.

La oferta d’esbarjo a L’Estartit i als seus voltants és variada i adequada a tots els pressupostos familiars: mini-golf, karting, parc d’atraccions, escola de vela, excursions en kayak per mar i pel riu Ter, parcs d’aventura i esport, parcs aquàtics de tobogans, hípica,etc.

Tota aquesta oferta està a disposició de les famílies que desitgen combinar els dies de platja amb activitats pels més petits de la família.

Secured By miniOrange