Activitats

A la platja amb la familia

L’Estartit (Costa Brava)va assolir l’any 2008 el prestigiós certificat de “Destinació de Turisme Familiar” que reconeix les àrees turístiques catalanes amb una oferta de allotjaments, com els apartaments Sa Gavina Medes i Sa Gavina Gaudí,  restauració i  una variada oferta d’esbarjo i entreteniment adaptada a les necessitats familiars.

La molt extensa platja de l’Estartit es troba a pocs metres dels apartaments Sa Gavina i està certificada amb la “ Bandera Azul Europea” pels seus serveis i equipaments .

La platja de l’Estartit amb un litoral de cinc kilòmetres i és  ideal per vacances  familiars per la seva poca profunditat, la amplia oferta d’activitats nàutiques que s’ofereixen al visitant i pels serveis públics disponibles.

La platja de l’Estartit està a menys de 5 minuts a peu des dels apartaments Sa Gavina Medes i Sa Gavina Gaudí. També és possible anar amb cotxe doncs està permès aparcar en llocs autoritzats( gratuïtament)  a la mateixa platja.

A la platja hi ha serveis de Vigilància i Socorrisme i s’ofereixen serveis de WC i dutxa.

També disposa la platja de serveis de lloguer de tumbones i parasols, petits bars, lloguer d’esquí aquàtic, surf,windsurf, kaiacs i escola de vela.

Els espais pel bany estan acotats amb boies per la tranquil·litat dels visitants i de les famílies amb nens.

La molt extensa àrea costanera de la platja de l’Estartit permet llargues passejades fins a la bocana del riu Ter(La Gola) creuant l’àrea de La Pletera on la platja és més farèstec doncs  quasi no hi han cases a prop i està permès l’accés d’animals domèstics.

Pocs són els municipis de la Costa Brava que permeten l’accés de mascotes a la platja. A l’Estartit sí que està autoritzat en determinats espais  gaudir, a les famílies dels apartaments Sa Gavina  Gaudí i Sa Gavina Medes , d’un dia de platja amb les seves mascotes.

Secured By miniOrange