Novetats

Visiteu apartaments de lloguer a l’Estartit i assaboriu les millors anxoves del país

No deixeu escapar l’oportunitat de provar les anxoves de l’Escala durant la vostra estada en els apartaments de lloguer Sa Gavina a l’Estartit. I és que segons un rànquing elaborat per la Guia Repsol i la Reial Acadèmia de Gastronomia d’Espanya, aquestes es troben entre les primeres posicions catalogades com a “Selecció de les millors anxoves del Cantàbric en oli d’oliva”.

Els experts que formen part de les dues entitats ho han decidit així després de provar més de 300 anxoves. Les tres varietats fabricades i distribuïdes per Anxovas de l’Escala S.A que es troben dins d’aquest rànquing són: les “anxoves Premium “Magdalena Sureda“, el filet d’anxova de l’Escala en oli d’oliva, i l’anxova amb sal.

Pot semblar curiós que dins l’apartat de “Anxoves del Cantàbric” se situïn 3 productes que no es troben dins d’aquesta zona, però sorprenentment aquests han superat tot el procés de selecció fins col·locar-se en les primeres posicions, fet que aporta prestigi a aquest menjar tan apreciat a la zona de l’Estartit i la Costa Brava, i molt valorat per xefs de reconegut nom com Ferran Adrià i els germans Roca.