Novetats

Revetlla de Sant Joan a l’Estartit

Amb l’arribada de l’estiu i de les altes temperatures, un any més ens preparem per a la celebració de la tradicional Revetlla de Sant Joan el proper 23 de juny a la nit. Tots aquells clients allotjats als apartaments de lloguer Sa Gavina de l’Estartit podran gaudir d’un complet cartell d’activitats durant dos dies.

Un cap de setmana de tradició i festa que s’iniciarà el divendres 23 a les 22 hores amb l’arribada de la famosa flama del Canigó, encarregada d’encendre la tradicional foguera a les 23 hores a la Platja de l’Estartit i que estarà complementada amb un castell de focs artificials.

A continuació, i dins el marc del Festival Ítaca 2017, tindran lloc les actuacions gratuïtes dels grups musicals Llàgrimes de Sang, Itaca Band, Hora de Joglar, i Costa Brava DJ.

Dissabte 24, i també dins el Festival Ítaca 2017 EMD de l’Estartit amb un preu de 15 € l’entrada, es celebraran els concerts de Def con Dos, Zoo, Roba Estesa, Sara Hebe, i DJ Pollastre.

Per a més informació sobre les actuacions del Festival Ítaca, podeu consultar el següent enllaç: http://www.itacacultura.cat/