Comencem la temporada 2016 el 19 de març!

Més notícies

Comencem la temporada 2016 el 19 de març!

El pròxim dissabte 19 de març s'inicia la temporada en els nostres apartaments de lloguer a l'Estartit i es prolongarà fins al 30 de setembre.

Us recomanem visitar l'apartat d'ofertes de la nostra pàgina web on trobareu importants descomptes per a ESTADES realitzades entre el 19 de març i fins el 16 de juliol, i del 27 d'agost fins 30 de setembre.

Tenim a disposició dels nostres clients dos edificis d'apartaments de lloguer a l'Estartit - l'edifici Sa Gavina Gaudí, amb apartaments totalment equipats i amb una capacitat de fins a 8 persones; i l'edifici Sa Gavina Medes, amb una capacitat de fins a 6 persones i també totalment equipats. A més, acceptem mascotes - tant gossos com gats (Servei amb suplement), disposem de servei WIFI, i tenim a disposició dels nostres clients bressols i trones per a nens (Servei amb suplement), a més de servei de pàrquing (servei amb suplement) i personal multilingüe.

Així mateix, en l'apartat d'activitats, hi trobareu informació sobre tot tipus d'activitats per a realitzar a la zona dels nostres apartaments de lloguer - tant de forma individual com per a famílies amb nens.

 

Per a més informació i reserves, no dubteu a contactar-nos.