TERMES I CONDICIONS MILLOR PREU GARANTIT

 

1. El client ha de tenir una reserva directa confirmada, realitzada a través de les nostres webs oficials: www.sagavinaestartit.com, www.sagavinaestartit.es, www.sagavinaestartit.cat, www.sagavinaestartit.fr, www.sagavinaestartit.de, www .sagavinaestartit.nl

 

2. El preu final net (sense IVA i sense suplements) trobat en una altra web, ha de coincidir amb les condicions de la reserva directa de les nostres webs:

  • Mateix edifici i tipus d'apartament.
  • Mateixa data d'entrada i sortida.
  • Mateixes condicions de venda, mateixes condicions de cancel·lació, mateixes condicions de pagament.

3. El preu final net trobat en una altra web, ha de ser accessible al públic general per Internet i verificable directament per Apartaments Sa Gavina. No s'aplicarà la nostra garantia de millor preu, si la tarifa a revisar en una altra web són preus confidencials o accessibles a través d'un usuari / contrasenya / email, o de pàgines opaques, o de comptes de client preferents d'altres webs, o de pàgines webs on s'amaga el nom dels nostres establiments.

 

4. El Millor preu garantit és aplicable al preu final net i total de l'estada, i no sobre el preu unitari de cada nit.

 

5. Apartaments Sa Gavina declina tota responsabilitat pel que fa a les possibles despeses incorregudes pel client com a conseqüència de l'anul·lació d'una reserva no realitzada en les webs oficials indicades anteriorment en el punt 1 d'aquesta secció.

 

6. El 10% de descompte addicional, només s'aplicarà quan la diferència entre tarifes sigui superior als 10EUR

 

COM SOL·LICITAR EL MILLOR PREU GARANTIT I DESCOMPTE 10%

 

1. Faci la seva reserva a les nostres webs oficials www.sagavinaestartit.es, o en qualsevol de les pàgines dels diferents idiomes (.com, .cat, .fr, .de, .nl)

 

2. El termini per presentar la sol·licitud acaba 120 hores abans (5 dies) de la data de arribada (de check in) de la seva reserva. El preu trobat inferior, ha de ser net i en Euros (sense IVA), sense extres de suplements, com queda indicat a la secció anterior de Termes i Condicions. Envieu-nos un email a info@sagavinaestartit.com, amb el seu nom i dades de contacte, numero de la seva reserva directa i una foto de pantalla del web de tercers d'aquest preu final net inferior (pressionar Impr.Pant i enganxar). Apartaments Sa Gavina ha de poder accedir a aquesta web lliurement, sense necessitat d'introduir cap codi, usuari / contrasenya, o adreça de correu electrònic particular.

 

4. En màx de 3 dies rebrà la nostra resposta. Si la seva sol·licitud és acceptada, Apartaments Sa Gavina li enviarà una modificació de la seva reserva via email, amb el nou preu net inferior per a les mateixes dates d'estada i tipus d'apartament, i un descompte del 10% adicional, quedant anul·lada la seva reserva original de major preu.

 

5. Si la seva sol·licitud no és acceptada per no complir amb els Termes i Condicions necessaris, Apartaments Sa Gavina li enviarà un email justificant la resposta. La nostra decisió és final i és no apel·lable.