Navegació recreativa amb la vostra estada als apartaments de lloguer Sa Gavina a l'Estartit

Més activitats

Navegació recreativa amb la vostra estada als apartaments de lloguer Sa Gavina a l'Estartit

Si sou amants de les activitats aquàtiques, podeu aprofitar la vostra estada als nostres apartaments de lloguer a l'Estartit per practicar qualsevol de les que s'ofereixen al Port Esportiu de l'Estartit.

El Port Esportiu de l'Estartit es troba situat davant del nucli urbà i permet practicar tant la navegació recreativa com altres activitats nàutiques. Així mateix, també és l’escenari de competicions i concursos nàutics de repercussió internacional.

L'Àrea de Turisme de l'Estartit ofereix una infinitat d'activitats durant tot l'any. Una de les activitats proposades, aprofitant la vostra estada als nostres apartaments de lloguer a l'Estartit, és el lloguer d'embarcacions.

Aquesta és, doncs, una altra de les moltes activitats nàutiques que ofereix la zona i que està bé tenir en compte per gaudir d'una manera original les vostres vacances en els nostres apartaments de lloguer a l'Estartit.

Podeu consultar les empreses que lloguen embarcacions al Port Esportiu de l'Estartit en el següent enllaç: http://goo.gl/oDSxjA